Markus medverkar i LO:s reklamfilm "Sverige kan bättre"

Markus har musiksatt LO:s nya reklamfilm Sverige kan bättre. I filmen, som kommer visas på bio och i tv fram tills valet i september, tolkar Markus Ted Gärdestads låt "Oh, vilken härlig dag". 

– Vi ville hitta en person med ett starkt eget varumärke som är respekterad utifrån sin musikaliska gärning men som också når ut något bredare. Vi ville hitta någon med credd och bredd, säger LO:s val- och kampanjledare Tobias Gerdås.

I LO:s förra reklamfilm Fredrik Reinfeldts Sverige medverkade Rebecca & Fiona. Om detta (och Markus medverkan) har bland annat Borås Tidning skrivit. De menar att det är anmärkningsvärt att Markus ställt upp i reklamfilmen men om man varit på Markus konserter eller läst tidigare intervjuer med honom så kom knappast detta som någon större överraskning, även om det ju är jättekul! Om kopplingen mellan politik och musik skriver också Norrbottenskuriren

 

 

Johnossi har blivit intervjuade i Folkbladet och berättar där att senaste besöket i Norrköping var hos Markus. "Jag var och hälsade på. Han bor ju inte där, men brukar hänga där när hans föräldrar är bortresta" säger John Engelbert, som är sångare i bandet.
 

I Uppsala pågår fortfarande "Festivalborgsfirandet" och vi på Markusevangeliet blev positivt överraskade över att höra "Du Stör Dig Hårt På Mig", "High Drama" och "Jag Är En Vampyr" på dansgolvet. Nu är längtan efter Rastlöst Blod större än någonsin!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0