sommarn kommer långsamt sakta

Hej på er!
 
Efter en tids tystnad är vi tillbaka igen efter en ofrivillig paus orsakad av plugg, jobb, utlandsvistelser och annat som kommit i våran väg denna vår. Men det dåliga samvetet har hängt på oss hela vägen och nu är vi mer redo än någonsin att hålla kontakten med er och posta updates kring sommarturnén och annat spännande som är på gång.
 
Närmast på tur står en summering av spelningen i Pello dagen innan midsommar, där Markus och Lars spelade i Pyrevä-park. Det var en magisk spelning och vi spelade in de flesta låtarna - så det kommer nästan kännas som att ni satt där tillsammans med oss och såg spelningen. Håll utkik på bloggen och youtubekanalen framöver för uppdateringar.
 
Det är även hög tid att Rockbjörns-nominera. Varje dag t.o.m. den 22 juli kan en nominera bl.a. bästa manliga liveartist och det är väl självklart vem som borde vinna det priset?! Aftonbladets Kristin Lundell skriver såhär (apropå att Markus borde bli årets bästa manliga liveartist): "Han är en av Sveriges allra klokaste textförfattare men han är också så mycket mer. Markus Krunegårds låtar har melodierna, hans band har energin och själv har han den absoluta fingertoppskänslan som är så få förunnade. Ibland undrar jag varför jag ens ser någon annan artist än Krunegård."   Gå in här om ni vill nominera Markus i en eller flera kategorier :)
 
 
 
 

RSS 2.0