L.A L.A. dina drömmar om L.A.

L.A. L.A. dina drömmar om L.A. L.A. 
L.A. L.A. det där ljuset passar dig
L.A. L.A. stackars dig
I stället för L.A. L.A. sitter du vid köksbordet med mig
 
Mycket av Markus liv efter Mänsklig Värme har kretsat kring Los Angeles och USA där han skriver låtar tillsammans med Patrik Berger. De skriver nu låtar till Charlie XCX och har skrivit en låten When We Kiss till Icona Pop. Markus och Patrik har rapporterat till Musikguiden om deras låtskrivarresa under våren. Markus har också skrivit låten Hollar åt Rebecca & Fiona som blir deras nästa singel.
 
På den här bilden från videoinspelningen till Du Stör Dig Hårt På Mig syns han även med vem som verkar vara Noonie Bao längst till vänster (som hade rösten till huvudpersonen i rockoperan Kult där Markus hade rösten till reportern). 
 
 
 För två dagar sedan laddade Larsfiliphammar (Frerik & Filip) upp det här videoklippet och skriver: "Det var här ni hörde den först. Årets svenska låt." Vilket kanske betyder att Markus fortfarande är kvar i L.A.
 
Markus spelade låten första gången på Slussens Pensionat på Orust i somras och finns på vår youtube-kanal.
 
Markus har även medverkat i PSL och intervjun har delats upp i fem klipp där han pratar om fem saker som symboliserat något viktigt för kommande skivan Rastlöst Blod, bland annat en bok om just L.A.
 

Markus har även varit med i TV4 Nyhetsmorgon och radioprogrammet Finska Pinnar (som han medverkat i inför varje skiva sedan 2009) och pratar om nya skivan och bekräftar att skivan kommer 4 juni.

På SVT Play fann vi även den här intervjun med Markus som Kulturnyheterna gjorde och PSL valde höjdpunkter ur.

 

 (PSL)
 

Markus har hunnit göra en del intervjuer nu i både ratio, tv, morgontindingar och i en podcast fast det fortfarande är mer än två månader kvar tills skivan kommer. Vårt blod är också rastlöst.

 

Hell Yeah, Norrtälje!

Ni missade väl inte Markus i Musikguiden i P3: Osignat igår? Intervjun påminner till stor del om det som Markus pratade om i Värvet - men nu fick man dessutom höra hela Hell Yeah Norrtälje samt höra Markus prata om låten. Så himla fint att få höra den i radion!
 
 
 
 
 
 

Bilder från Du Stör Dig Hårt På Mig

 
Markus med familj
 
 
 
 

RSS 2.0