We're all part of the history of Norrköping

Idag var en rolig och aningen annorlunda dag för oss på Markusevangeliet. Först åkte vi till Linköping för att gå på skivsignering på Bengans. Där var fullt med människor och vi som stod längst fram var bara decimeter från Markus. Att han sedan sjöng utan mic gjorde att spelningen kändes ytterst intim och det var fint. Han inledde med Under Broarna och därefter sjöng han Du Stör Dig Hårt På Mig. Båda gjorde sig väldigt fint på gitarr. Efter dessa två låtar undrade Markus om det var "bra så". Men som ni kan höra i klippet så ville vi gärna höra en till låt (ja egentligen skulle vi vilja höra FLER såklart) så Annie ropade det och fick som hon ville :)
 
Corren var också på plats på spelningen och intervjuade fans i Linköping. Den artikeln kan ni läsa här.
 
Här är klippen från Linköping. 
 
 
 
 
Efter spelningen i Linköping åkte vi vidare mot Norrköping, dock kom vi dit ganska sent så vi hamnade någonstans i mitten av lokalen. Markus körde samma låtar, men det var ju tre riktigt bra låtar så det gjorde oss ingenting! 
 
 
 
 
Efter att ha fått våra skivor signerade så sa Markus "-Vi ses väl där ute, på studentflaket?". "Självklart", var det givna svaret på den frågan. Och efter ett tag dök det mycket riktigt upp ett studentflak med kvistar och hela faderullan. Det var jättetrevligt uppe på flaket men musiken kom av okänd anledning aldrig igång, därför körde vi istället allsång, bl.a. Norrköping och Stjärnfallet. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Denna bild har ni säkert sett, då den lades upp på Markus facebooksida, men den är ju hur härlig som helst så nu lånar vi den hit också :)
 
Norrköpings Tidningar skrev en artikel om studentflaket. Där kan ni även se fler bilder från signeringen på Vaxkupan.
 
Efteråt studentflaket väntade en kväll på Saliga Munken men vi bestämde oss för att det var dags att åka hem istället av skäl kopplade till kollektivtrafiken. Men det har varit en jättefin dag och verkligen ett minne för livet. Nu ser vi fram emot skivsignering på Bengans imorgon!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jenny - Bildjournaliststudent

Så himla fin och bra han är mot fansen. Det där lär ha varit superkul ju!

Ja verkligen en superbra spelning! fint ska säga hej på er då om jag ser er!


Svar: Då ses vi lite senare då :D
Markusevangelisterna

2014-06-05 @ 02:01:06
URL: http://novemberdreams.blogg.se
Postat av: Camilla Andersson

fyfan vad jag hade velat vara med på flaket! ni verkar ha haft en fantastisk dag.

Svar: Det var tråkigt att du missade flaket men vi hoppas att det kommer fler roliga upptåg framöver som du kan vara med på istället :)
Markusevangelisterna

2014-06-05 @ 09:52:19
URL: http://camillalola.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0