Nyheter på Markusfronten

Det var ett tag sen sist, så nu kör vi en uppdatering!
 
Markus befinner sig för tillfället i L.A. tillsammans med Patrik Berger på en låtskrivarresa och spelar in Markus nya musikvideo. De medverkade igår i Musikguiden i den första delen av Markus och Patrik i LA. Här kan ni dessutom lyssna på del 2. Hos PSL har man kunnat läsa att en video inspelad i USA ska släppas under denna vecka och på Facebook har Markus nu gett besked om att videon kommer imorgon fredagPSL skriver även att Markus medverkar på Rebecca & Fiona's nya skiva ”Beauty Is Pain”, som kommer i april.
 
Markus har även varit med i ett antal intervjuer, bland annat i Norrköpings Tidningar och Metro . I Metro säger han, om sommaren, att det blir " festivaler lite russinen ur kakan" och att det blir "så mycket spela det går under hösten". Han förklarar också att anledningen till att Du Stör Dig Hårt På Mig inte är texttung är för att han "är ganska trött på Markus Krunegård, det är alltid så mycket text. Det är skönt när man lyckas hålla nere det litegrann".
 
Digster Fresh har börjat köra reklam för Du Stör Dig Hårt På Mig på Spotify.
 
Vi kommer inte ihåg var det stod/sades men Rastlöst Blod ska visst släppas första veckan i juni. Men redan nu kan man förhandsboka albumet som CD eller vinyl hos Bengans. Som vi tidigare har skrivit om, så medverkade Markus i podcasten Värvet. Där avslöjar Markus namnen på flera låtar på skivan:
  • Utan dig är halv
  • Piller
  • Norrtälje
  • Helli
På söndag kommer P3 sända intervjun som Sanna Bråding gjorde i slutet av januari i programmet Musikguiden i P3: OsignatMarkus namn nämns även i Svenska Yle.
 
 

(Bild lånad av Sveriges Radio)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0