Framtiden är nära! Ny turné? Ny skiva?

- Jo jag har ett band.
- Jaha vad bra.
- Vi har spelat i Växjö och kalmar och Värmland.
- Jaha vad bra.
- Ja det är jättebra, allt jag vill & allt jag kan.
- Ja men gud va bra!
 
Häromdagen fick Markusevangeliet insider-information från en trovärdig källa med inblick i svenskt musikliv att det talas om att Laakso ska ut på turné snart, förmodligen inte till sommaren men till hösten!
 
Detta förklarar kanske sidan på Live Nation och svaret från Laaksos agent.
 
Detta måste ju i sin tur betyda att Laakso också släpper en ny skiva! Förmodligen med de två outgivna låtarna Confidence is sexy och Always inviting trouble. Vi tycker att det är lite konstigt om det inte blir en sommar- och festivalturné, men det beror antagligen på att att skivan inte hinner bli klar tills dess. T.ex. så har David Nygård alldeles nyligen släppt debutskivan med Nord & Syd och de kommer säkert åka ut på en vår- och sommarturné. Observer att detta bara är spekulationer.
 
Vi kommer hålla er uppdaterade.
 
........................................................................................................................................................................
Tack också till Jens som tipsade om Markus medverkar på gatuskivan Våran Drömmars Stad i samarbete med rotlösa musiker, textförfattare och konstnärer.
 
Kul med ny musik med Markus trots att han inte släppt en ny skiva. Först med covern på Det finns av Mauro Scocco och nu förhoppningsvis en alldeles ny låt. Markus har tidigare medverkat i Situation Sthlm.
 
/Markusevangeliet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0