Never satisfied

Som krunis blir man väldigt bortskämd med många spelningar och nya låtar, Markus har en hög produktionstakt som är utan dess like! Men för oss som lever för detta, som lyssnar under alla dygnets timmar så känns väntan på något nytt ändå ganska lång. Man vill ha mer av allt det fantastiska!
 
Jens skrev ju idag om sina favoritvideos med Markus och man kan ju inte läsa ett sådant inlägg utan att själv fastna på youtube, där timmar ägnas åt klipp med Markus. När youtube inte räcker till blir det google och PSL som får hjälpa och plötsligt har man ramlat över saker man önskar att man aldrig påmints om. Det gäller för de två klippen nedan.
 
 
 
 
 
I det första klippet öppnar Markus upp för en ny skiva med såväl Laakso som Hets och det sistnämnda skulle isåfall kunna ha ett politiskt statement inför nästa val. Hur fantastiskt skulle inte det kunna vara?! Man blir ju tårögd bara man tänker tanken! Och i det andra klippet säger Adam att det We are Serenades har är "för bra" för att det inte ska bli en till platta. Och visst är ju allt detta oerhört peppande, men det bygger upp en hel del förväntningar, åtminstone hos oss, och det skulle vara så oerhört tråkigt om det inte blev en ny platta med samtliga konstellationer. Håller därför tummarna för att det blir en ny Laakso-skiva inom kort och därefter Hets 2014. We are Serenades är självfallet också högt upp på önskelistan men efter 11/11 är längtan efter Laakso och Hets alltför stor.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0