Det är storm i Sverige, orkaner i Skåne

Det norrländska vemodet kom fram när vi läste Jens senaste inlägg. Vi har följt hans blogg länge och tanken när vi startade en egen blogg var, som sagt, aldrig att bli någon egentlig fanblogg. Vi hade bara planerat att skriva ner lite tankar och funderingar kring Markus musik och dokumentera de resor vi gjort. Som en rolig grej för vår egen skull, och för vänner och bekanta. Eftersom Dagenskrune fanns så ansåg vi inte att det var nödvändigt att skriva om mer än våra egna upplevelser och vi hade inte heller en tanke på att göra just detta.
 
Men så kom den dagen då Jens meddelade att han skulle lägga ner skrivandet. Det kom naturligtvis som en chock och det var då som vi kände att kanske kan det bli något mer av denna blogg, än bara ett forum för våra egna tankar och åsikter? Markus måste ju ha en fanblogg, allt annat kändes otänkbart. Eftersom Jens inte skrivit något om någon ny fanblogg, tänkte vi att det troligtvis inte fanns någon som erbjudit sig att ta över stafettpinnen. Efter att ha funderat igenom det hela kontaktade vi Jens och berättade om vår blogg och det var alltså i samband med det som han länkade hit. Men som ni kanske märkt så har vi fortfarande hållit oss till det subjektiva och personliga i Krunegård och därmed inte uppdaterat så ofta. Fortsättningsvis kommer vi försöka uppdatera flitigare och försöka fylla ut tomrummet efter Dagenskrune så gott som det går, även om det såklart kommer bli en svår uppgift. Ni får jättegärna hänga med oss här på bloggen och ja, välkomna hit!
 
Vi vill också tacka Jens för det otroliga arbete han gjort med Dagenskrune. Vi har verkligen trivts på din blogg och det har varit fantastisk läsning på alla sätt och vis. Man har nog aldrig förstått hur mycket arbete som legat bakom varje inlägg, inte förrän vi startade denna blogg blev det uppenbart. Du har verkligen gjort ett otroligt jobb och vi hoppas på att kunna ta efter dig i detta, och då är vi ändå två personer som delar på arbetet. Men återigen, stort tack Jens!

Kommentarer
Postat av: Jens

Oj, tack så jättemycket för de fina orden :) De värmer verkligen. Ja, jag tror stenhårt på er blogg, det kommer bli jättebra.

2013-02-02 @ 23:39:25
URL: http://dagenskrune.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0